Velkommen til For, med og i Hjertet

Vi har de tynde bøger, og vi har de tykke værker. Det hele virker helt, som det skal. Fælles for begge type bøger klargøres du i de ord, der ligger og forløses for det, du er blevet klar til at slippe. 

Der er de tynde bøger som er dem vi starter ud med. Hvor du skal læse det selv, så det er ved din egen hjælp, at du sætter tingene i gang, og forløser selv under hele processen. Det er bøger, der vil være for dig, den hjælp du behøver, når du blot kan læse og gøre det, der står i indledningen til disse bøger.

De tykke bøger er bøger, der tager dig i hånden, og du læser også blot teksten, der her er kommet for, at hjælpe de to damer med deres. Vi går anderledes ind i disse bøger, og du vil lære hvordan energien er sammensat, og meget mere om den energi i alle består af, som ej er kommet ud før. Det er den dybere læring, ej bare resultatet af de to damers skridt. Det er til dig, der vil have mere end blot et emne af gangen, da skal du gribe den type bog. Det er nu vi vil slutte, da du dig nu må beslutte, om hvilken bog du nu vil læse, det er nu helt op til dig min ven.  

En ting vil vi nu lige gentage, da du ej de to typer bøger må blande og læse dem sådan lidt i flæng. Den går ikke, så kommer du ned og ligge, og det er nu slet ikke meningen med vores bøger.

Vi arbejder igennem ordene på den enkelte. Det der står i teksten er ej tilfældigt, det vil være sådan du vil lære, at stole på det der kommer her af ord. Det vil være en ny ting, der vil komme frem overalt i denne verden, da i alle har brug for en, der har gået de skridt, alle behøver som dig selv.

Vi ved, at vi vender det hele på hovedet endnu engang, og du vil stå tilbage med en længsel efter mere endnu. Derfor ligger der mange bøger bag dette, der er kommet frem her. Der er flere bøger, der vil komme, så snart det er muligt for de to damer, at have til det kan ske. Vi vender det, der ligger i sindet hos den enkelte. Vi kommer ind via ordet, hvor du lukker os ind. Intet er tilfældigt, det ved du måske allerede, det vil give dig en balance, der er vigtigheden selv.