Velkommen til For, med og i Hjertet

 

 

 

 

 

 Vibber og Sophia


Lidt af hvad vi står for og hvorfor.

For, med og i hjertet.

Vibber og Sophia er de to damer, der står bag de bøger, der kommer her på siden. Alle tekster er kanaliserede tekster, der arbejder i dit system, med en klargøring samt en forløsning af det, du er klar til. De to damer er dem, der har valgt at gå hele vejen, og dermed forstå energiernes sammensætning. De er begge vokset under deres dybe oprydningsarbejde. De forstår sig nu på energierne, samt det er hvad der skrives om i alle bøgerne. Bøgerne har været de damers arbejdsbøger, her tager vi dig med en tur ind i dig selv. Med de damers hjælp får du alt den hjælp, du har brug for.

Alt sker jo af en grund, som i nu ved, de bøger vi har skrevet er skrevet, så de dig hjælpe skal.

Der er de tynde bøger, der er de tykke bøger. De vil hjælpe lige der, hvor de skal. Er du til at ville selv, kan vi anbefale, at du tager de tynde bøger. Arbejder med den tekst, der er skrevet.

Vi sender nu fem af de tynde bøger ud, dem kan du frit vælge imellem. Læs den ene bog færdig inden du begynder på en ny, og læs ikke andre på samme tid.

Titlerne kommer her, så du kan kigge i shoppen efter dem, du ønsker at læse.

Maven taler.

Slip sindet fri.

Det hjertet gemmer på af en grund.

Hvad smerten gemmer på.

Angsten taler.

De tykke bøger er de damers vej igennem det, der lå i dem selv, det er som en underholdningsbog, hvor du får det, du bliver klar til at slippe. Her vil vi bede dig om, at kigge efter de events de to damer vil komme landet rundt med. Her gælder det også, at du ej skal læse mere end en bog, dog alligevel holde fast i at ville selv. Det er nu en bog, der vil være at finde som lydbog, som e-bog og som papirbog som de eneste.

 

 

 

 

 


Måden vi arbejder på

Vibbers behandlinger 1:1

Begge er de nu helt rene, alle de ting en sjæl kan komme ud for igennem samtlige liv er nu det, de har fået forløst i dem selv. De har hentet tingene hjem udefra mange steder samt i dem selv, hvor det har været gemt væk.

Erindringer og erfaringer klogere gør, at vi nu kan komme helt ind i dig for, at klargøre dig til de skridt du skal tage, samt forløse dig for dem. Det er denne måde, vi har arbejdet på de to, igennem den tid de har brugt på det. Det er nu gennemtestet samt forstået af dem begge.

Vibber er den, du vil finde helt i front, da det er hende, der skal tale samt behandle den enkelte. Vibber er hurtig, arbejder bedst i stilheden der gør, at også du bare kan være.Du vil mærke i dig selv, det der slipper. Det er små ting, det er de tunge byrder, du selv har påtaget dig, der er klar, Vibber kan forløse dig for.

Det er bedst for dig, at have læst nogle bøger af de to. Der er fremkommet på denne måde, at det er kanaliserede værker. Der også klargør det i dig, der skal have hjælpen til det, inden du kontakter Vibber for en behandling.

Dermed vil du vide, at det stemmer, at de to virkelig har gået alle de skridt i dem selv, de skulle for at være helt igennem. Ikke nok med det, så har de også skullet lære, hvordan energierne arbejder. Hvordan du som menneske er sammensat rent energimæssigt.

Når du har læst dig til en smule hjælp via bøgerne, vil du meget lettere kunne forstå, det Vibber siger til dig. Når du er lydhør, går det hele meget lettere. Du vil mærke en tiltrækning i dig, det er bare den du skal følge.

Du er den, der skal tage handling på dit liv, der kan du få hjælpen til, at komme på dit spor og ikke på de damers. Det er dine skridt i dig selv, du skal mærke efter værdien i at få en behandling. Det er som du nu ved, at det er dig, der skal sætte handlingen på. Kontakt Vibber for at få det indfriet i dig, der nu beder om hjælpen.

Der er hjælp at hente, det ved din sjæl nu. Vibber er den der laver disse 1:1 behandlinger. Det er hende der taler med din sjæl.

Forbereder og forløser det din sjæl er klar til. Vibber arbejder med alle de rene og høje energier, som de begge har opnået igennem den renhed af deres. Vi har givet dem begge en power og en styrke, de forstår at bruge rigtigt.

Vibber ser, det der sker. Det sker ved bare, at se på dig. I det øjeblik slipper du, det du er klar til at slippe. Det er nu nok, at hun bare er, så sker tingene i en fart nærmeste helt af sig selv. 

 

 


Events

Kommende events.

Her møder du de to damer, der har gået de skridt der skulle gås. De fortæller om deres egen vej ind i deres rene lys, som de ikke selv har bestemt længden af. Dog på sjælsplan har de kendt til det, bare ikke i deres bevidste sind. Det er en aftale imellem dem og Gud. Heldigvis for de damer så har de besluttet, at kærligheden skulle finde dem, inden de er færdige med deres. Først når det sker, så er de klar og færdige med det, de skal rydde op i.

På disse events, vil der være det antal vi sørger for at der er, dermed er det en større forsamling, der alle får lige nøjagtigt det den enkelte har brug for. Der vil blive skrevet på storskærmen, der vil være stille. Der vil være korte meditationer, som forbereder den enkelte, til det der skal ske. Der vil komme temaer op, som flere af jer vil kunne nikke genkendende til.

Du kan selv forberede dig, ved blot at læse de bøger der er til rådighed her på siden. Med det skridt af dit, er du længere fremme end den der bare vælger at komme. Dog vil vi lige sige jer, at vi sætter jer alle i en for beredning inden i møder op til disse events. Vejen for de damer var lang, hvis vi spørger de damer, så hjælp til selvhjælp og du opnår helt andre resultater, med din egen for beredning. Samt det at du vil kunne forstå vores form for humor.


Trænger din virksomhed til et nyt løft

Virksomhedens sammensætning.

Virksomhederne endevendes fra toppen og ned. Vi lægger ud med en kanaliseret bog, hvor vi er de banebrydende med vores ord. Vi arbejder igennem ordet, med at fjerne det der ligger i den enkelte for, at kunne toptrimme virksomheden. Vibber vil være den, der er at finde i huset hos jer på datoer, i selv finder sammen med hende. Hvor i alle kommer for 1:1 hvor tingene løftes op til et andet niveau.

Formålet er, at få de helt rigtige medarbejder på de helt rigtige pladser, fjerne det der skaber en ubalance personalet og ledelsen imellem. Det er store skridt i den enkelte, der giver et andet resultat på bundlinjen. Tal som de af jer der er mestre i at læse, vil kunne se resultaterne af her. 

Vi arbejder med den enkelte via den bog, der er skrevet til formålet, klargør, forløser for det den enkelte bliver klar til. Det giver de resultater i alle ønsker jer, det på en ny og en anderledes måde, end hvad der ellers er set til dato. Bogen vil være papirbøger og lydbøger, alt efter hvad der passer den enkelte bedst.

Det er med de damers hjælp, at du kan få din virksomhed toptrimmet, med gode resultater til følge. Det til en overkommelig pris.  




Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk